Nieuwe incentiveprogramma’s & projectvriendelijke tools komen eraan voor KCC

KCC Official Dutch
3 min readMar 7, 2023

Beste KCC’ers,

Zoals verwacht bleven veel indrukwekkende ideeën opduiken op de ETH Denver-conferentie, wat een mijlpaal is voor de hele crypto-industrie. Net als elke keer eerder kunnen we altijd nieuwe kennis leren, meer uitstekende ontwikkelaars ontmoeten, en dit alles zal ons diep bewust maken dat blockchain door meer mensen met een ongekende snelheid wordt geaccepteerd, en ons team maakt ook deel uit van het bouwproces, waardoor we ons vereerd voelen.

ETH heeft sinds zijn geboorte geleidelijk zijn kenmerken verbeterd als een gedecentraliseerd applicatiebasisplatform, dat een vruchtbare bodem heeft geboden voor innovatieve concepten zoals DeFi, NFT, GameFi, enzovoort. Hoewel het proces vanaf nul spannend genoeg is voor de hele wereld vanwege zijn eigen technische architectuurbeperkingen, is het lange tijd niet in staat geweest om hoogwaardige diensten te leveren aan een breder scala aan gebruikers.

KCC is geboren op basis van deze historische achtergrond. We hebben het geoptimaliseerd op basis van het ETH-netwerk en ons team verzamelde zich met de KuCoin-gemeenschap, met de nadruk op het oplossen van het probleem van de lage efficiëntie van blockchain, zodat meer gebruikers kunnen genieten van betere diensten, hogere snelheid, lagere gaskosten, enz.

Hoewel ETH vorig jaar de fusie voltooide en zijn consensus van POW naar POS verschoof, heeft de daadwerkelijke prestatieverbetering niet een niveau bereikt dat voldoende is om zich aan te passen aan de massamarkt, en de opkomst van Layer2-netwerken op basis van ETH lijkt een betrouwbaardere toekomst voor dit probleem te bieden, maar de verificatie van dit idee kan nog steeds lang duren.

Als lid van de KuCoin-community heeft ons team altijd aandacht besteed aan het technologische ontwikkelingsproces dat echt aan de marktvraag kan voldoen. We sluiten niet uit dat we in de toekomst een gloednieuw Layer2-netwerk kunnen uitbrengen, zolang we voldoende vertrouwen hebben om de kwaliteit van onze diensten aan gebruikers opnieuw te verbeteren. Maar daarvoor zullen we de ervaring van KCC als openbare uitwisselingsketen blijven verbeteren.

Voor de ontwikkelaar van het project

De aanleg van de KCC-infrastructuur heeft een relatief volwassen niveau bereikt. Op basis hiervan streven we ernaar een grotere markt te creëren voor meer hoogwaardige projecten, inclusief inspanningen op het gebied van incubatie, ondersteuning van marktbronnen, enz., naast het oorspronkelijk uitgevoerde Ecosysteem Incentive Project van $ 50 miljoen. We zetten volop in voor het leveren van betere diensten aan gebruikers en hopen dat meer KCC-native projecten onze ondersteuning kunnen gebruiken om meer gebruikers aan te trekken in gecentraliseerde markten zoals KuCoin.

Onlangs zullen we ook het Gas Revenue Program lanceren om meer projecten met gas teruggave te stimuleren en hun deelnamekosten in de markt te verlagen. Als project kunt u zo vroeg mogelijk deelnemen aan ons Gas Revenue Program. In de vroege fase van het programma geniet u van de beste gas-teruggaveverhouding!

Voor gebruikers

Sinds de lancering van het mainnet is KCC favoriet bij communitygebruikers met de laagste handelskosten. Het verlagen van de participatiedrempel voor gebruikers is ook een belangrijk onderdeel van het doel “betere diensten verlenen”.

Rond het doel om de participatiedrempel voor gebruikers te verlagen, versnelt ons team de bouw van KCC Account Abstraction. Wij geloven dat wanneer KCC AA officieel wordt gelanceerd, een bredere markt zal worden geopend en meer gebruikers die eerder werden geblokkeerd door de operationele drempel gemakkelijk de wonderen van het gedecentraliseerde ecosysteem kunnen ervaren.

Ik hoop dat u onze laatste updates leuk vindt. Blijf op de hoogte voor meer.

Leandre

2023.03.07

Volg ons op Twitter >>> https://twitter.com/KCCOfficialTW

Doe met ons mee op Discord >>>https://discord.io/KCCOfficial

Volg ons op Telegram >>>https://t.me/KCCOfficialEnglishCommunity

Volg ons op Medium >>>https://kccofficial.medium.com/

--

--

KCC Official Dutch

HanzieBE is een officiële KCC Ambassador en is actief als community manager, maakt video’s en informatieve afbeeldingen voor KCC, Kucoin Community Chain