KCC Wekelijks Ecosysteem Rapport 33# (03/10–03/16)

KCC Official Dutch
3 min readMar 17, 2023

Hey KCC’ers, hier is het KCC Weekly Report (33 #) met een samenvatting van de recente voortgang van onze keten en het laatste nieuws over KCC Projects.

KCC Data Hoogtepunt

KCC Ecosysteem Update

  1. KCC Verifieerbare willekeurige functie (VRF) gelanceerd

15 maart, KCC Verifieerbare Random Function (VRF) is officieel live op het KCC mainnet en testnet. Raadpleeg onze documentatie om VRF snel in uw toepassing te integreren.

De KCC VRF is een aantoonbaar eerlijke en verifieerbare random number generator (RNG) die slimme contracten in staat stelt om toegang te krijgen tot willekeurige waarden zonder de veiligheid of bruikbaarheid in gevaar te brengen.

Meer weergeven

2. Distant Finance NFT Marketplace is live op KCC

Op 15 maart kondigde Distant Finance aan dat NFT Marketplace nu live is en klaar om te verkennen. Meer weergeven

3. MojitoSwap’s NFT Marketplace 2.0 Public Beta komt binnenkort

13 maart MojitoSwap kondigt aan dat MojitoSwap’s NFT Marketplace 2.0 publieke bèta binnenkort beschikbaar is. MojitoSwap bereidde 500 MJT-prijzen voor voor gebruikers die de taak voltooien en MojitoSwap-suggesties geven voor NFT Marketplace.

Meer weergeven

4. De integratie van ThirdFi op KCC

Op 14 maart kondigt ThirdFi de officiële integratie van KCC aan. ThirdFi is een web3 finance middleware met API-oplossingen, een multi-chain relayer en cross-chain infrastructuur.

Meer weergeven

5. Vixen Pup NFT’s Airdrop

Op 13 maart kondigde DivArt aan dat Building Blocks en Vixen Pup NFT’s zojuist zijn gedropt naar alle Vixen Blocks-houders — VB minting is klaar!

Meer weergeven

Disclaimer opmerking: Dit is een wekelijks rapport dat het kernteam van KCC zal uitbrengen met de steun van zijn communityleden en partners om inzicht te geven in de groei, uitdagingen en algemene observaties van het netwerk. Als u wilt dat we meer informatie opnemen of specifieke inzichten nodig hebben, schrijf ons dan op media@partner.kcc.io

Volg ons op Twitter >>> https://twitter.com/KCCOfficialTW

Doe met ons mee op Discord >>>https://discord.io/KCCOfficial

Volg ons op Telegram >>>https://t.me/KCCOfficialEnglishCommunity

Volg ons op Medium >>>https://kccofficial.medium.com/

--

--

KCC Official Dutch

HanzieBE is een officiële KCC Ambassador en is actief als community manager, maakt video’s en informatieve afbeeldingen voor KCC, Kucoin Community Chain